Starity

Megérkezett A szépség és a szörnyeteg filmadaptációjának első előzetese

2016. május 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb, mint egy évet kell várnunk a népszerű Disney-klasszikus, A szépség és a szörnyeteg élőszereplős adaptációjára.

hirdetés
Megérkezett A szépség és a szörnyeteg filmadaptációjának első előzetese
Fotó: Walt Disney Pictures

Nemrég végre megérkezett a már régóta várt film előzetese, mely ugyan nem sok betekintést enged magába a filmbe, ám így is hatalmas izgalom előzi azt meg. A történet a Disney 1991-ben megjelent klasszikusán alapszik, a filmet pedig Stephen Chbosky forgatókönyve alapján rendezi Bill Condon, akinek nevéhez az Alkonyat-sorozat utolsó része is köthető.

A főszereplő Belle-t egyébként a Harry Potter-filmekből ismert Emma Watson alakítja, aki tavaly januárban tudósított a nagyszerű hírről a Facebookon keresztül. Saját bevallása szerint az eredeti film hatalmas szerepet játszott a gyerekkorának alakulásában, és nagyon boldog, amiért ő kapta a lehetőséget, hogy életre keltse a szépséget.

A hatéves önmagam a plafonon van, és a szívem is majd kiugrik a helyéről. Ideje, hogy végre vegyek néhány énekleckét, és már alig várom, hogy lássátok

– idézi az Independent a színésznő szavait.

Emma mellett egyébként olyan tehetséges színészóriások tűnnek még fel a filmben, mint Dan Stevens (a szörnyeteg), Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiére), Ian McKellen (Tik-Tak úr), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Maurice), Josh Gad (Le Fou), Gugu Mbatha-Raw (Pamacs) és még sokan mások.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek