Starity

Angelina gyermekeit már várják a diákok

2010. szeptember 30. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Budapest talán egyik legfelkapottabb városrészén, Máriaremetén találta meg ideális otthonát Angelina Jolie a forgatás idejére.

hirdetés
Angelina gyermekeit már várják a diákok

Angelina Jolie mától hazánkban forgatja új filmjét, amely közel 3 hónapig is eltarthat, ugyanis a 35 éves Jolie előszőr ül a kamera mögött. Az egyik informátort megkérte Jolie, hogy keressen egy megfelelő villát, amíg Magyarországon forgat. Persze, nem akármilyen viskót szeretett volna a Tomb Raider világsztárja, hanem egy legalább 10 hálószobás lakosztályt. Az informátorok több hónapig keresgélték a megfelelő ingatlant, ami Jolie kisasszony kérését kielégíti. Már-már kezdték feladni, amikor szóba jött Máriaremete, Budapest egyik legkomfortosabb és egyben legdrágább helye, és a közelben lévő iskola Brad Pitt és Angelina gyermekeinek iskoláztatására is előny. Az sem kizárt, hogy Zaharát is itt fogják elhelyezni; a többi kisdiák már várja a hírességet.

„Már a tanárok is tudják, hogy az ő osztályukba jár majd Pax és Maddox, nagyon izgulnak, másról sem beszélnek. Annyi biztos, hogy ugyanolyan elbánásban részesülnek majd, mint a többi gyerek. Maddoxról annyit már tudni, hogy hihetetlenül okos, IQ-ja az egeket verdesi. A vezetőség külön felkészítette a tanárokat az érkezésükre.” – tájékoztattota a Blikk riporterét a tanári kar, egyik tagja.

Amióta ez kitudódott, felbolydult méhkashoz hasonlít az intézmény. Minden diák azt latolgatja, kivel fognak barátkozni a sztárgyerekek.” – mondta el az egyik tanuló.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek