Starity

Jóbarátok: Fény derült a csúnya kövér pasi kilétére

2016. június 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC 1994 és 2004 között futott sikersorozatában visszatérő téma volt a csúnya kövér pasi.

hirdetés

Ha szeretted a Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer főszereplésével készült szitkomot, akkor biztosan te is emlékszel még a csúnya kövér pasiként emlegetett férfira, aki a kedvenceinkkel szemközti háztömbben lakott.

A férfit a széria tíz éves története során mindössze két alkalommal (a harmadik és az ötödik évadban) láthattuk – akkor is arc nélkül, így azóta is kérdés tárgyát képezte, hogy ki alakította a rejtélyes karaktert.

Fotó: NBC

A Huffington Post munkatársai nemrég nyomozást indítottak a szereplő identitásának felfedése érdekében, így jutottak el Michael Hagertyhez, ám mint kiderült, nem az ő nevéhez fűződik a csúnya kövér pasi, hanem Jon Haugenhez.

Egyetlen csúnya kövér pasi van, és az én vagyok

– nyilatkozta a lapnak a színész, aki elárulta, hogy annak idején nem is számított arra, hogy visszahívják szerepelni, de amikor megtörtént, nagyon boldog volt, és a mai napig élete legjobb időszakaként emlegeti a lehetőséget, hogy ő bújhatott a sokat emlegetett karakter bőrébe.

Jon Haugen alakította a csúnya kövér pasit

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek