Starity

Rosszul fogadták a hallgatók a megújult Petőfi Rádiót

2016. június 03. 09:09   |   Szerző: Hajni és Gézacica

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Petőfi Rádió a közelmúltban esett át a változáson, melynek keretein belül új külsőt, szlogent és műsorvezetőket kapott, a hallgatók azonban közel sem elégedettek ezzel.

hirdetés
Rosszul fogadták a hallgatók a megújult Petőfi Rádiót

Bizonyára sok kedves hallgató észrevette az ország egyik kedvenc rádiójának változását, ugyanis nem kevesebb, mint 14 műsorvezetőt bocsátottak el vagy helyeztek át, köztük Buda Mártont, Babucs Krisztát és Péceli Dórát is. Juhász Bálint egyenesen véres péntekként emlegette az ominózus napot, melyen megtörténtek az átszervezések, de nem ő volt az egyetlen, aki elégedetlen volt, ugyanis a hallgatók is nemtetszésüknek adtak hangot.

A rádió hivatalos Facebook-oldalán összegyűlt hozzászólások túlnyomó része negatív volt a változást illetően: voltak, akik a fenyegetőzéstől sem riadtak vissza, míg mások petíciót indítottak annak érdekében, hogy visszakaphassák kedvenceiket – hiába.

Az új műsorvezetők között egyébként olyan nagyágyúk neve szerepel, mint Harsányi Levente, Peller Mariann és Szakál Miki, a rajongók azonban nem fogadták örömmel őket. Egyesek úgy vélik, még a dalok is rosszabbak lettek, nem is beszélve a megváltozott műsorrendről és a korábbi játékok eltörléséről.

Az új másorvezetők: Harsányi Levente, Peller Mariann és Szakál Miki (Fotó: Facebook / MR2  Petőfi Rádió)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek