Starity

Hivatalosan is véget ért Mandy Moore és Ryan Adams házassága

2016. június 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár tavaly januárban adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

hirdetés

Egy, a Los Angeles-i bíróságon dolgozó hivatalnok értesítette a sajtót, miszerint hivatalosan is véget ért Mandy Moore és Ryan Adams házassága. Az énekespár hat évig élt házasságban, amikor tvaly januárban úgy döntöttek, ideje pontot tenni a megromlott viszony végére, így a Hollywoodban jól bevált kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérték a frigy felbontását.

A válás az osztozkodás miatt nyúlt ilyen hosszúra, de Mandy és Ryan végül megállapodást kötöttek: előbbi megtarthatta a Griffith Park-i házat és a 2012-es Priust; utóbbi pedig képregénygyűjteményével, flippergépével, 1959-es Cadillacjével és 2008-as Porsche Carrerájával távozhatott. Az egyéb ingóságok és a bútorok fele-fele arányban kerültek elosztásra a felek között.

Mandy már jó ideje boldogtalan volt ebben a kapcsolatban. Mindent megtett azért, hogy működjön, de végül belátta, jobb, ha továbbáll

– nyilatkozta a válókereset beadásakor egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek