Starity

Más főcímmel kerül a mozikba a Zsivány Egyes

2016. június 30. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nincs olyan messze december, amikor újra Star Wars-filmet nézhetünk a mozikban a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet címmel, melyen kisebb változtatást hajtottak végre a készítők.

hirdetés
Más főcímmel kerül a mozikba a Zsivány Egyes
Fotó: Lucasfilm Ltd. & Walt Disney Studios

A Csillagok háborúja-sorozat rajongói egy új változást vehetnek észre a hamarosan a mozikba kerülő filmnél, ugyanis a főcím változáson esik át. Várhatóan teljesen el fog térni az eddigi hét filmtől, mivel a frogalmazási jogot birtokló Disney így akarja tudtunkra adni, hogy ez a történet nem kapcsolódik az előtte elkészült Csillagok háborúja-filmekhez.

A nyitójelenettel kapcsolatban – amikor ferdén megjelenítve láthatjuk a történet rövid áttekintőjeként szolgáló főcímet – hosszas egyeztetés után úgy döntöttek az alkotók, hogy a Zsivány Egyesben nem lesz ferdítés, hanem egyenesen jelenik majd meg a mozivásznon, ezzel is elkülönítve a többi filmtől

– nyilatkozta Kathleen Kennedy. 

Ez a nyitójelenet az 1977-es Egy új reményben óriási újításnak számított, mely elem a 2015-ös Ébredő erőben is visszaköszönt. A Zsivány Egyes történetéről annyit lehet tudni, hogy A Sithek bosszúja előtt játszódik, egyes cselekményei pedig a Lázadók harca a Birodalom ellen és a Halálcsillag építése között történnek majd.

Gary Whitta és Chris Weitz forgatókönyve nyomán Gareth Edwards rendezi a filmet, melyben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Donnie Yen, Forest Whitaker, Diego Luna és Riz Ahmed. Hazánkban december 15-én kerül a mozikba a Zsivány Egyes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek