Starity

Szólóénekesként mutatkozik be a miss A énekesnője, Fei

2016. július 21. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wang Fei az első miss A-tag, aki szólóban is megmutathatja tehetségét. Első önálló digitális kislemeze Fantasy címmel jelent meg.

hirdetés

Május 20-án teljesen vártatlanul jelentette be a JYP Entertainment, hogy a miss A nevezetű lánycsapat trióként folytatja tovább, mivel Jia nem kívánta meghosszabbítani szerződését, így nemcsak a csapattól, de a cégtől is távozott. Kiderült az is, hogy csapatként jelenleg nincs visszatérés a láthatáron, így Fei, Suzy és Min az egyéni tevékenységükre fókuszálnak.

Június 22-én adták a rajongók tudomására, hogy Fei idén nyáron szólóban is megcsillogtatja tehetségét. Majdnem egy hónappal később, július 11-én J.Y. Park egy képpel harangozta be a 29 éves idol szólóban való debütálását.

A koncepcióképek és a videoklip előzetes után, végül július 21-én jelent meg Fei első digitális kislemeze Fantasy címmel, a korong névadó dalához készült kisfilmmel egyetemben. Az 괜찮아 괜찮아 Fantasy egy R&B jegyekkel fűszerezett pop-groove-dance nótára sikeredett, melyet J.Y. Park írt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek