Starity

6 átváltozás, ami megdöbbentette a világot

2016. augusztus 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben a teljesség igénye nélkül olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik képtelenek voltak megbarátkozni az öregedés vagy egy szabálytalan nózi gondolatával, és a plasztikai sebészet mellett döntöttek.

hirdetés

Renée Zellweger

Az Oscar-díjas színésznő 2014-ben feküdt kés alá, és mindenkit sokkolt, amikor először jelent meg „új arcával”, hiszen vonásai a felismerhetetlenséig megváltoztak. A színésznő ugyanis nem bírta elviseli a korral járó ráncokat és arcának egyenetlenségeit, így amellett, hogy botoxszal feltöltette a redőket, új orrot is kapott.

Renée 2005-ben...

... és 2015-ben

Michael Jackson

A popkirály átalakulása évtizedek óta foglalkoztatja a világsajtót még most, halála után közel hét évvel is, hiszen nemcsak arcvonásaival, hanem bőrszínével is elégedetlen volt. A legendás énekes egész életében tagadta, hogy kés alá feküdt – egyedül orrának átalakítását ismerte be –, ám a róla készült előtte-utána képek önmagukért beszélnek.

Michael 1983-ban...

... és 2009-ben

Lil' Kim

A rapper a kilencvenes években kissé extrém hajától eltekintve uganolyan átlagos lány volt, mint bármelyik korabeli fiatal, mostani képeit az akkoriakkal összehasonlítva azonban egyértelművé válik még a laikusok számára is, hogy változásában nagy szerepet játszott a plasztika. Lil az évek során új szemöldököt, új orrot és ajkakat kapott, arcvonásai pedig arról árulkodnak, hogy a botox is jelentős szerepet játszott abban, hogy „fiatal maradt”.

Lil' 1998-ban...

... és 2016-ban

Lara Flynn Boyle

A gyönyörű színésznő 2013-ban lepte meg rajongótáborát, ám közönségének többsége elégedetlen volt arcának változásával, hiszen már egyáltalán nem emlékeztetett arra a nőre, akit a kilencvenes években megismertek. 

Lara 1992-ben...

... és 2013-ban

Janice Dickinson

A Topmodell leszek! egykori bírája is nyíltan vállalja, hogy szépségében közrejátszik a plasztika, ugyanis amellett, hogy alávetette magát a ráncfelvarrásnak, lapos hasát is a sebészeinek köszönheti. Arcbőrének simaságáért „természetesen” azóta is a botox felel...

Janice 2001-ben...

... és 2015-ben

Courtney Love

Kurt Cobain özvegyének arcvonásai is nagyban megváltoztak nyolcvanas évekbeli debütálása óta, és nem is tagadja, hogy bizony kés alá feküdt. Saját bevallása szerint mindig elégedetlen volt az orrával, így az egyik első dolga volt megváltoztatni a heftijét, emellett pedig ráncfelvarrásnak is alávetette magát.

Courtney 1995-ben...

... és 2016-ban

via E! News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek