Starity

Új kislemezzel jelentkezett a B.A.P

2016. augusztus 08. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Világkörüli turnéjának befejezése után egy nyári kislemezzel lepte meg rajongóit a B.A.P legénysége.

hirdetés

Feburár 22-én jelent meg a B.A.P ötödik koreai középlemeze CARNIVAL címmel, amit március 30-án az első japán stúdióalbumuk, a Best.Absolute.Perfect követett. A formáció azonban egy pillanatra sem állt meg pihenni, hiszen áprilisban elstartolt a B.A.P Live On Earth 2016 World Tour nevezetű világkörüli turnéjuk, amit végül augusztusban Szöulban fejeztek be.

A fellépések után a fiúk nem várakoztatták sokáig a rajongóikat, hisz augusztus nyolcadikán megjelent új, immáron ötödik koreai kislemezük PUT'EM UP címmel, amelyről a That's My Jam kapott videoklipet. Maga a dal EDM elemekkel fűzerezett nótára sikeredett, amihez energikus, nyárias hangulatú rövidfilm készült.

A korongra egyébként három dal került, s a 뭐라고 할까 (What Should I Say) című dalt a csapat vezetője, Yongguk írta. A fiúk a That's My Jam kapcsán olyan producerekkel dolgoztak együtt, mint Mister Rock, Edward Shin, Justin Park vagy éppen Kim Chang Rak, akivel már korábban (Feel So GoodYoung, Wild & Free) is dolgozott együtt a formáció.

Íme, a dallista:

  1. Do What I Feel
  2. That's My Jam
  3. 뭐라고 할까 (What Should I Say)
A lemez borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek