Starity

13 színész, aki a vásznon kapta élete első csókját

2016. augusztus 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első csók mindenki életében nagy jelentőséggel bír, legyen szó híres vagy épp átlagos emberről. Cikkünkben ezúttal 13 olyan hírességet gyűjtöttünk össze, akik egy szerep kedvéért, forgatás alatt estek át a „tűzkeresztségen”.

hirdetés

Mila Kunis (Azok a 70-es évek)

Az ukrán származású színésznő későbbi férjét, Ashton Kutchert csókolta meg életében először a főszereplésükkel készült Azok a 70-es évek című sorozat forgatásán. Gyengéd pillanatuk azért is érdekes, mert Mila saját bevallása szerint teljesen bele volt habarodva a kollégájába, akinek egyébként fogalma sem volt arról, hogy a lánynak ez lesz az első csókja.

Ben Savage & Danielle Fishel (A kis gézengúz)

Az 1993 és 2000 között sugárzott vígjátéksorozat két gyerekszínészének csókváltása mindkettejük életében az első volt. Ben saját bevallása szerint ideges volt a jelenet előtt, Danielle számára azonban úgy tűnt, egy pillanat alatt megvolt az egész.

Candace Cameron Bure (Bír-Lak)

A színésznő mindössze 13 éves volt, amikor a 13 gyertya című epizódban karakterének csókot kellett váltania a Kevint alakító Scott Curtisszel. Később úgy nyilatkozott, hogy nagyon kellemetlenül érezte magát, amiért tapasztalatlan zöldfülűként egy nemzetközi tévésorozatban kell ügyetlenkednie.

Ashley Benson (Ármány és szenvedély)

A Pretty Little Liarsből ismert színésznő 2004 és 2007 között volt állandó szereplője az amúgy 1965 óta futó szériának, melyben Abbyt alakította. Amellett, hogy ez volt Ashley első komolyabb szerepe, más okból is különleges volt, ugyanis a forgatások alatt került sor élete első csókjára, amit később úgy jellemzett, hogy nagyon furcsa, de egyben érdekes is volt.

Dakota Fanning (Mindenütt nő)

A már gyerekként ismertté vált színésznőt 2002-ben csókolták meg első ízben a Mindenütt nő című romantikus vígjáték forgatásakor. Dakota ekkor mindössze 7 éves volt, és a Reese Witherspoon alakította főszereplő gyerekkori énjét keltette életre a filmben.

Kirsten Dunst (Interjú a vámpírral)

Dakotához hasonlóan Kirsten is gyerekként vált ismertté, az Interjú a vámpírral című film forgatásakor pedig mindössze 11 évesen kellett megcsókolnia a nők bálványaként is emlegetett kollégáját, Brad Pittet. Míg mások ölni tudtak volna egy ilyen alkalomért, addig Kirsten közel sem volt lenyűgözve. Egy későbbi interjújában elárulta, hogy undorítónak tartotta a csókot, és 16 éves koráig senki mást nem csókolt meg.

Saoirse Ronan (Anyád lehetnék)

A szőke szépség 10 éves volt első csókjának elcsattanásakor az Anyád lehetnék című film forgatásán. Azóta bevallotta, hogy annyira nem volt ínyére való a jelenet, hogy magában visszafelé számolta a másodperceket, mikor esik már túl rajta.

Jesse Eisenberg (Rodger, a csábítás szakértője)

A népszerű színész 2002-ben kapta első csókját Jennifer Bealstől, ám a színésznőnek fogalma sem volt róla, hogy ő az első, aki megcsókolja a fiút. Amikor évekkel később megtudta, úgy nyilatkozott, hogy neki fel sem tűnt Jesse tapasztalatlansága, mert nagyon ügyesen csókolt.

Keke Palmer (Ugorj be!)

A Scream Queens sztárjának első csókjára kilenc évvel ezelőtt, 2007-ben került sor, amikor az Ugorj be! című vígjátékban csókot kellett váltania a High Schol Musical miatt akkor már világhírnévnek örvendő Corbin Bleu-vel, így aligha meglepő, hogy ideges volt miatta.

Victoria Justice (Zack és Cody élete)

Mielőtt híres lett, Victoria vendégszerepelt a Zack és Cody élete című műsorban, melynek keretein belül Cole Sprouse-éra kellett tapasztania ajkait, de csak évekkel később vallotta be, hogy ez az alkalom volt a vízválasztó.

Selena Gomez (Zack és Cody élete)

Victoriától eltérően Selenának a másik Sprouse-ikert, Dylant kellett megcsókolnia 2006-ban. A színésznő elmondása szerint nagyon szoros volt a viszonya a kollégáival, így nem volt nagy áldozat a részéről az első csók képernyőn való elcsattanása.

Josh Hutcherson (Manhattan kicsiben)

A színész a mai napig rossz szájízzel emlékszik vissza az első csókra, mert elmondása szerint borzasztóan zavarta, hogy körülbelül ötvenen veszik körül, így se belsősőgesnek, se intimnek nem élte meg a pillanatot, sokkal inkább a háta közepére kívánta az egészet.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek