Starity

A Fox készen áll az X-akták tizenegyedik évadára

2016. augusztus 09. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A méltán híres sorozat idén tért vissza egy hatrészes tizedik szezonnal, de a Fox már tervezi a tizenegyedik évadot is.

hirdetés
A Fox készen áll az X-akták tizenegyedik évadára
Fotó: Fox

A tavalyi év fantasztikus hírekkel szolgált az X-akták rajongói számára, ugyanis a Fox hivatalosan is bejelentette, hogy visszahozzák a népszerű sorozatot egy hatrészes tizedik évadra. A különleges visszatérésre idén januárban került sor, ami olyan jó nézettséget hozott a Foxnak, hogy a csatorna programigazgatója elgondolkozott egy lehetséges tizenegyedik évadon is.

Az idén is megrendezésre került Television Critics Association nyári sajtótájékoztatón a fent említett programigazgató, Dana Walden elmondta a riportereknek, hogy a tizenegyedik szezonnak még a tizediknél is több része lenne.

Először is, szeretnénk még több részt készíteni. [A folytatás] David, Gillian és Chris terveitől függ. Gillian az Egyesült Királyságban lakik, míg David New Yorkban és Kaliforniában, a sorozatot pedig Vancouverben készítjük. Chris Michiganben él. Szóval próbálunk úgy egyeztetni, hogy mindannyian tudjanak időt szakítani arra, hogy Vancouverben legyenek.

A tervek szerint a folytatás 2017 őszén vagy 2018 elején érkezne, de ez nagyban függ attól, hogy David Duchovny és Gillian Anderson szeretnék-e ismét életre kelteni Fox Mulder és Dana Scully karakterét. Míg David jelenleg az Aquarius című tévésorozat főszereplője, addig Gillian várhatóan a 2017-ben bemutatásba kerülő American Godsban fogja megcsillogtani a tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek