Starity

13 hollywoodi szépség, aki semmilyen körülmények között nem vállal meztelen jeleneteket

2016. augusztus 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg Kim Kardashiannak nem okoz gondot megszabadulni a ruháitól, más hírességeket egyenesen taszít még a gondolat is, hogy valaha ruha nélkül mutatkozzanak a nagy nyilvánosság előtt – legyen szó egy videoklipről, film- vagy sorozatszerepről. Őket mutatjuk most be.

hirdetés

Anna Kendrick

Az Alkonyat-sorozattal a köztudatba robbant színésznő a múlt héten ünnepelte 30. születésnapját, de se ezt megelőzően, sem a jövőben nem hajlandó megszabadulni a ruháitól. Ugyan a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című legújabb filmjében volt olyan jelenete, ahol meztelenkednie kellett volna, ám maga helyett egy testdublőrt állított a kamerák elé.

Nem ítélem el azokat az embereket, akik bevállalnak egy-egy pucér jelenetet, de azt tervezem, hogy továbbra is így folytatom a munkámat, ahogy eddig, és remélem, hogy továbbra is jól alakulnak a dolgok [anélkül, hogy le kellene vetkőznöm]

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Anna.

Sarah Jessica Parker

SJP-nek a Szex és New York című sorozat hozta meg a hírnevet, és míg kolléganői hajlandóak voltak tárgyalni a meztelenkedésről a show készítőivel, addig ő úgy döntött: nincs az a pénz, amiért „kirakatba” tenné bájait.

Én egy egyszerű ember vagyok, és nem igazán vagyok büszke a külsőmre. Nem tudnátok annyit fizetni nekem, hogy pucéran tettessek szexet valakivel

– magyarázta a Britain's Star magazinnak Sarah Jessica, aki még testdublőrrel sem vállalja a necces jeleneteket.

Julia Roberts

Az Oscar-díjas színésznő 1990 óta rendre belefoglaltatja szerződéseibe, hogy nem meztelenkedik egyetlen szerepe kedvéért sem, így a Micsoda nő című filmben is dublőrrel vették fel az átala kényelmetlennek talált jeleneteket.

Nem fogok pucérkodni egyetlen filmben sem! Ruhában színészkedni előadás, meztelenül színészkedni pedig dokumentáció

– nyilatkozta döntése kapcsán Julia.

Jennifer Garner

Nem fogok teljesen levetkőzni! Nem kérek belőle! A világ jobbat érdemel ennél

– nyilatkozta félig komolyan, félig viccesen a színésznő 2009-ben a Lódító hódító című film sajtótájékoztatóján az MTV-nek.

Rita Wilson

Tom Hanks felesége is ágál a nyilvános pucérkodás ellen, így egy klauzula keretein belül mindig belefoglaltatja a szerződéseibe, hogy semmilyen vetkőzési kötelezettség nem terheli.

Hidd el, nem akarnak engem meztelenül látni. Ez minden, amit a témával kapcsolatban mondani tudok.

Jessica Alba

A gyönyörű színésznőt tinédzserként ismerte meg a közönség, és azóta is a lábai előtt hevernek a férfiak, neki azonban esze ágában sem áll ledobni a textilt ország-világ előtt. Ennek okáról 2014-ben mesélt a Glamour magazinnak:

Nem szeretném, ha a nagyszüleim látnák a cickóimat. Ennyi az egész.

Emma Watson

A 26 éves brit színésznő neve az évek során egybeforrott Hermione Grangerével, és épp e gyerekkori karakter az oka, amiért Emma nem szeretné megmutatni a filmvásznon a bájait.

Nem fogok se levetkőzni, se kokaint szipuzni egy filmszerep kedvéért csak azért, hogy magam mögött hagyjam Hermionét. Nem szeretném, ha az emberek elfelejtenék, hogy én voltam Hermione. Igenis nagyon büszke vagyok rá

– jelentette ki magabiztosan Emma egy korábbi interjúban.

Sarah Michelle Gellar

Freddie Prinze Jr. gyönyörű felesége sajtóképviselője útján hozta mindenki tudomására, hogy ha meztelenkedésről van szó, rá ne számítsanak. Sarah-nak állítólag nagyobb gázsit ajánlottak egy-egy szerepéért, amennyiben ledobja a textilt, ő azonban köszönte szépen, de nem kért belőle.

A pucérkodás nem jöhet szóba Sarah-nál. Ez a téma sosem képezte kérdés tárgyát nála

– magyarázta a színésznő sajtósa a Page Sixnek.

Emma Roberts

A népszerű sorozatsztár nagynénjéhez, Juliához hasonlóan a ruhában történő alakítás híve, aki már évekkel ezelőtt bevallotta, hogy nem valószínű, hogy bevállalna egy olyan szerepet, ami teljes mezítelenséget kívánna meg tőle.

Nem hiszem, hogy valaha is elvállalnék egy teljesen meztelen jelenetet... Sosem volt még ilyen jelenetem... Meglátjuk.

Rachel Bilson

A 34 éves egygyermekes színésznőnek sem tudnának annyit fizetni a producerek, hogy igent mondjon a ruháitól való megszabadulására, ugyanis véleménye szerint enélkül is lehet hiteles és szexi egy szerelmes jelenet.

Egy film lehet szexi és szexualitástól túlfűtött anélkül, hogy mutatna bizonyos dolgokat... a meztelenség számomra kizáró ok egy szerep elvállalásának esetén

– vallotta Rachel a Playboy-nak.

Isla Fisher

Az Ünneprontók ünnepe című vígjátékban ugyan volt pár bevállalós jelenete Islának, ám ezek mindegyikében dublőrt alkalmazott, ugyanis meztelen testének látványát kizárólag a férjének tartogatja a hálószobában. Ennek okáról így nyilatkozott a Sydney Morning Heraldnak:

Úgy gondolom, ha egy női komika vagy, és közszemlére teszed a bimbóidat, többé nem leszel már vicces. Lehet, hogy tévedek, de ez az én elképzelésem, és épp ezért nem vetkőzök.

Megan Fox

A gyönyörű háromgyermekes színésznőt az MTV News riportere faggatta korábban arról, hogy szóba jöhetne-e nála egy szexvideó elkészítése, amire meglepő határozottsággal mondott nemet Megan.

Nem, soha! Az utolsó dolog, amit látni szeretnék, hogy hogy nézek ki szex közben. Bármibe lefogadom, hogy vacakul festek közben, és ha látnék magamról egy ilyen felvételt, többé nem bújnék ágyba, mert mindig az a kép lenne előttem, hogy viziló módjára esek neki a páromnak.

Mandy Moore

Az énekesnői pályáját a színészkedését félretevő Mandy 2007-ben nyilatkozott arról, mi áll annak a hátterében, hogy nem hajlandó megszabadulni a ruháitól:

Totál kényelmetlen lenne számomra úgy végigsétálni az utcán, hogy a mellettem elhaladó emberek láthattak már ruha nélkül.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek