Starity

Októberben ismét Magyarországra jön a Delain

2016. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű nyári fellépés után újra hazánkba látogat a holland zenekar – a turné keretében a Moonbathers album dalait népszerűsítik.

hirdetés

A Delain magyar rajongói igazán elkényeztetve érezhetik magukat, hiszen a Charlotte Wessels vezette banda júniusban a Balatonszemesen megrendezett RockParton tette tiszteletét, és adott fergeteges koncertet, augusztus 26-án pedig boltokba kerül legújabb stúdiólemezük, a Moonbathers.

Mindezen kívül újabb öröm éri a hazai rajongótábort, hiszen október 23-án, a Barba Negrában, a Wisdom társaságában ismét fellép a csapat, így aki lemaradt a balatonszemesi koncertről, most bepótolhatja az élményt. A bulin főleg az új album számai csendülnek majd fel, ám minden bizonnyal a régi korongok sikerei – a We Are The Others, a Stardust vagy az April Rain – sem hiányoznak majd a repertoárból. 

A Moonbathersről eddig egyébként három felvétel látott napvilágot: a Suckerpunch, a  The Glory And The Scum és a  Fire With Fire.

A fellépés helyszíneit hirdető plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek