Starity

Szexuális erőszak ellen kampányolnak az ősi vámpírok

2016. szeptember 06. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Originals sorozat sztárjai már nem először hívják fel a figyelmet egy globális problémára – most a szexuális erőszak ellen használják fel népszerűségüket.

hirdetés

Daniel Gillies, a The Originals sorozat jóképű ősi vámpírja nemcsak a sorozatban küzd azért amiben hisz. A színész tavaly az éhezők megsegítése mellett kezdett kampányba, ezzel szemben idén egy másik világméretű problémára szeretné felhívni a figyelmét a rajongóinak és a világnak. A szexuális erőszak és bántalmazás globális probléma, ami ellen tenni kell. 

A színész a R.A.I.N.N. szervezettel kezdett bele a póló-kampányba, amelyen a No one stand alone in the RAINN felirat található illetve Daniel Gillies arcképe, amiből a rajongóknak kötelező beszerezni egy-egy darabot. Az Elijah karakterét megformáló színész az Instagramon népszerűsíti a kampányt, amelynek összes bevételét a szexuális zaklatást elszenvedők, illetve a szexuális bűntények túlélői részére szeretnék felajánlani.

Fotó: Instagram / Daniel Gillies

A megmozduláshoz természetesen csatlakozott a The Originals sorozat többi sztárja is. Claire Holt szeretné, ha minél többen vásárolnák meg a pólót, hiszen véleménye szerint sorozatbeli testvére nagyon szép célt támogat. 

Fotó: Instagram / Claire Holt

Az egykori szőke sellőlány mellett, a sorozatban csak „Kis Farkasként” emlegetett Phoebe Tonkin is Instagram-oldalán osztotta meg az alábbi képet, amelyben kéri a támogatást barátja akciójához. 

Fotó: Instagram / Phoebe Tonkin

A jótékonyságra szánt pólót erre a linkre kattintva tudjátok megvásárolni 24.99 dollárért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek