Starity

Hatalmas meglepetést okozott a Little Mix egy rajongónak

2016. szeptember 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közkedvelt lánycsapat ismét megdobogtatta egy rajongó szívét, méghozzá egy különleges meghívás által.

hirdetés
Hatalmas meglepetést okozott a Little Mix egy rajongónak
Fotó: Sugarscape Illustration

A Make A Move névre keresztelt kampány keretein belül hirdetett játékot a Little Mix, melynek nyertese részt vehetett egy egyelőre titkos projekt forgatásán. A lehetőséget egy Bailey Hodge névre keresztelt fiatalember nyerte, aki azzal a kéréssel fodult a lányokhoz, hogy hadd vihessen magával egy szívének kedves hölgyet, Grace-t.

A csapat szimpatikusnak találta a nyertest, így nemcsak engedélyezték, hogy Bailey barátnője is velük tartson, hanem személyesen ők invitálták meg a hölgyet egy, a Twitteren közzétett videó útján.

Szia Grace! Szeretnénk tudatni veled, hogy Bailey nagyon különlegesnek tart téged, így szeretnénk meghívni téged is a privát fellépésünkre. Ott találkozunk

– hallhatjuk a videóban a meghívást.

Természetesen az üzenet az érintetthez is eljutott, aki nem győzött csodálkozni, hogy kedvenc előadói nemcsak meghívták őt, hanem ráadásul személyesen üzentek neki. Érzéseiről így áradozott a mikroblogon:

Meghaltam!!! A Little Mix kimondta a nevem!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek