Starity

Szólóprojekten dolgozik Alissa White-Gluz

2016. szeptember 08. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Arch Enemy énekesnője nemrégiben jelentette be, hogy zenekara mellett szólóban is kipróbálja magát.

hirdetés

Mint kiderült, az Arch Enemy énekesnője nem vesztegeti idejét, ugyanis alig néhány órája jelentette be a Facebookon, hogy Alissa néven szólóprojektbe kezd, és már készülőben van első önálló lemeze is.

Ez a lemez nagyon személyes lesz. Van egy csomó ötletem, dalom, szövegem, amelyek az évek során összegyűltek az agyamban, így ki akarom adni mindezeket magamból. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a kreativitásomat minden korlát nélkül kiélhessem, nem szükséges semmiféle stílushoz vagy korszakhoz igazodnom. És persze figyelek arra is, amit a rajongóim akarnak, nem hagyom figyelmen kívül a visszatérő kéréseket, miszerint hallani akarják a tiszta énekhangomat is

 – adta hírül Alissa a Facebookon megosztott közleményében.

Az énekesnő első korongja jövőre várható, amelynek elkészülésében nem csak az Arch Enemy jelenlegi, és egykori tagjai, de a Kamelot zenekar, valamint párja, Doyle és a The Misfits is segítő kezet nyújt neki. 

Fotó: Jeremy Saffer

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek