Starity

Megérkezett a The Promise előzetese

2016. szeptember 11. 11:11   |   Szerző: Szandi0820

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két nappal a premier előtt, tegnapelőtt mutatták be a közönségnek az Oscar Isaac és Christian Bale főszereplésével készült film első előzetesét.

hirdetés

A Torontói Nemzetközi Filmfesztivál egyik legjobban várt alkotása idén minden kétséget kizáróan a Christian Bale és Oscar Isaac főszereplésével készült The Promise, Terry George visszatérő filmje ötéves szünete után. A mű érdekessége, hogy George több filmjéhez hasonlóan ez is a valóságban megtörtént események alapján íródott: ezúttal az I. világháború idején, a már végnapjait élő Oszmán Birodalomban történt örmény népirtás áll a középpontban.

A filmben Oscar Isaac egy Michael Boghosian nevű örmény orvostanhallgatót alakít, aki Konstantinápolyba [a mai Isztambul – a szerk.] utazik tanulmányai miatt. Itt találkozik egy amerikai fotóriporterrel, Chris Myersszel (Christian Bale), valamint egy francia-örmény művésszel, Anával (Charlotte Le Bon) és hamarosan egy szerelmi háromszögben találja magát. Miközben Ana és Michael egyre közelebb kerülnek egymáshoz, addig az ingatag lábakon álló Birodalom szövetséget köt Németországgal, hogy egy rosszul sikerült hadjáratot követően retorziót vegyenek az örményeken...

A Jean Renót is felvonultató film premierjére ma kerül sor a Torontói Filmfesztivál keretein belül, ahol egy héten keresztül láthatja a közönség. Nemzetközi bemutatóról egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek