Starity

Tupac Shakur és Notorious B.I.G. halála ügyében folytat nyomozást Johnny Depp

2016. szeptember 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 53 éves színész újabb izgalmas feladattal találta szemközt magát, ugyanis ő alakítja a főszerepet az Open Road Pictures legújabb bűnügyi thrillerében.

hirdetés

Az utóbbi hónapokban elsősorban magánéleti balhéjaitól volt hangos a világsajtó, ám mindezt maga mögött tudva Johnny Depp végre visszatért ahhoz, amihez a legjobban ért: a színészethez. Nemrég ugyanis az Open Road Pictures ajánlott neki izgalmas szerepet egy készülőben lévő, valós eseményeken alapuló filmhez, melynek középpontjában az 1996-ban meggyilkolt Tupac Shakur és az 1997-ben megölt Notorious B.I.G. állnak.

A két rapper halála a mai napig vitatémák alapjául szolgál, hogy vajon mégis hogyan és mi történt velük, és ezek az elméletek kerülnek terítékre a Labyrinth című filmben is. A történetben Depp egy nyomozót alakít majd, akinek fő feladata e két bűncselekmény felgöngyölítése, és a tettesek kézre kerítése lesz.

A történet alapjául egyébként Randall Sullivan LAbyrinth: A Detective Investigates the Murders of Tupac Shakur and Notorious B.I.G., the Implication of Death Row Records’ Suge Knight, and the Origins of the Los Angeles Police Scandal című könyve szolgál. A filmet Brad Furman rendezi Christian Contreras forgatókönyve nyomán. A forgatások november közepén kezdődnek meg.

A Labyrinth egy kiélezett, időtálló bűnügyi thriller, amihez Johnny Depp volt a tökéletes választás. Izgatottak vagyunk, amiért együtt dolgozhatunk vele, Miriam Segallal, Brad Furmannel és a stáb többi tagjával

– nyilatkozta Tom Ortenberg, az Open Road Pictures vezérigazgatója egy közleményben.

A két rapper halála a mai napig kérdés tárgyát képezi

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film szerep mozi
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek