Starity

Napokon belül oltár elé áll Szabó Zsófi

2016. szeptember 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly karácsonykor került gyűrű az RTL Klub sztárjának ujjára, az elkövetkező napokban pedig oltár elé is áll kedvesével.

hirdetés

Szabó Zsófi néhány órával ezelőtt a Facebookon hozta nyilvánosságra, hogy néhány napon belül feleség lesz – hozzámegy szerelméhez, Kis Zsolthoz, akit a nézők is megismerhettek az RTL Klub realityjében, a Nyerő Párosban.

Csodás napra ébredtem! Anyukám bebújt mellém az ágyba és úgy simogatott mintha még mindig kicsi lennék...(ma kivételesen hagytam neki) Pedig ma már 28 éves vagyok, ráadásul napokon belül feleség is leszek!

– írta Zsófi a Facebookon, a Blikknek pedig azt is elárulta, hogy a nagy napon igyekszik kerülni a feltűnősködést és édesapja tanácsára szerény marad.

Édesapám mindig azt mondta, ne legyek feltűnő, inkább maradjak szerény, és ezt a tanácsát az esküvőmön is megfogadom. Persze, minimális sminket azért viselni fogok, de arra törekszem, hogy a bőröm, és a hajam szépsége legyen szembetűnő.

Szerelmük töretlen I Fotó: Facebook / Szabó Zsófi oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek