Starity

Megérkezett a Szívek szállodája új plakátja

2016. szeptember 30. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc évvel a Szívek szállodája végetérte után novemberben egy négyrészes miniévaddal tér vissza a képernyőre a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.

hirdetés

Év elején jelentette be a Netflix, hogy folytatást kap a Szívek szállodája, melyben nyomon követhetjük, mi történt kedvenceinkkel az utolsó évad végetérte óta. Nemrég az is kiderült, hogy november 25-én kerül képernyőre a folytatás, melyben a főbb szereplők mellett a legnépszerűbb mellékszereplők is visszatérnek, ám egyes állítások szerint a shipperek nem lesznek maximálisan elégedettek, ugyanis a lányok nem azok mellett a férfiak mellett horgonyoznak le, akik mellett látni szeretnénk őket.

Tegnap, a kávé nemzetközi napján tette közzé a Netflix a Szívek szállodája legújabb plakátját a közösségi oldalakon keresztül, melyen Lorelait (Lauren Graham) és Roryt (Alexis Bledel) láthatjuk egy-egy bögre feketével a kezükben. A sorozat folytatása egyébként a Gilmore Girls: A Year in the Life címet viseli.

Fotó: Netflix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek