Starity

Munkával vigasztalja magát Angelina Jolie?

2016. október 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy beadta a válókeresetet férje ellen, a 41 éves színésznő egy újabb filmszerepről kezdett tárgyalni.

hirdetés

Ugyan az utóbbi években elsősorban a háttérben vállalt állást Angelina Jolie, úgy tűnik, most ismét visszatér a filmvászonra egy háborús dráma erejéig. Az Us Weekly úgy tudja, hogy a színésznő jelenleg is tárgyalásokat folytat a Shoot Like a Girl című drámafilm készítőivel egy esetleges főszerepért.

A történet Major Mary Jennings Hegar emlékirata, a Shoot Like a Girl: One Woman’s Dramatic Fight in Afghanistan nyomán kerül a mozikba 2017 márciusában, melynek középpontjában az áll, hogy az írónő miképp élte túl a háborút. Angelinát egyébként a 2010-ben megjelent Az utazó és a Salt ügynök óta nem láthattuk akciójelenetben, ezt leszámítva legutóbb a tavaly mozikba került A tengernél című drámában játszott főszerepet Brad Pitt oldalán.

Legutóbb férje oldalán játszott főszerepet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek