Starity

Megrázó vallomás: Rákkal küzdött Ben Stiller

2016. október 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vígjátékok koronázatlan királya mostanra teljesen felépült, de két évvel ezelőtt nemigen volt kedve nevetni.

hirdetés
Megrázó vallomás: Rákkal küzdött Ben Stiller

Ben Stiller a minap Howard Stern műsorában vendégeskedett, melynek keretein belül szó esett két évvel ezelőtt diagnosztizált prosztatarákjáról, amit mindeddig titokban tartott. Saját bevallása szerint nagyon megijedt, amikor egy rutinvizsgálat során kiderült, hogy baj van, mostanra azonban élete egyik legnagyobb tanulságaként tekint az esetre.

Teljesen váratlanul derült ki. Fogalmam sem volt róla. Eleinte azt sem tudtam, mi történik, nagyon megrémültem. Féltem

– emlékezett vissza a történtekre a most 50 éves színész, majd így folytatta:

Az egyetlen dolog, amit az ember tehet, ha rákkal diagnosztizálják, hogy megállítja az életét, elvégre nem tervezhetsz be egy filmet úgy, hogy azt sem tudod, mi fog történni veled.

Ben elárulta azt is, hogy amint tudomást szerzett a betegségéről, elsőként utánanézett, hogy mire számíthat. A diagnózis azért is lepte meg, mert a családjában korábban nem fordult elő a kór. Miután megtudta, hogy Robert De Niro kollégája is prosztatarákkal küzdött, rögtön felhívta, hogy első kézből hallhassa, mi vár rá, ezt követően pedig a szeretteit is beavatta a rá váró megpróbáltatásokba, akik természetesen mindvégig kitartottak mellette.

A vizsgálatok fontossága miatt szerettem volna megosztani a történetemet. Úgy érzem, ez mentette meg az életemet. (…) Olyasvalaki vagyok, akinél megállapították a daganatot és még kezelhető állapotban voltam. Rengeteg olyan beteg van, akinél sajnos túl későn veszik észre a tumort. Így jutottam el a Szegény én, rákos vagyok mondattól addig, hogy Szerencsés vagyok

– nyilatkozta a színész, majd arra bátorította a közönséget, hogy ne féljenek beszélni panaszaikról az orvosaikkal, hiszen életmentő lehet. Ezt bizonyítandó elárulta, hogy a műtét során eltávolították a prosztatáit, aminek következtében azon túl, hogy nem lehet több gyereke, a szexuális élete is megváltozott, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne boldog és ne élne teljes életet minden tekintetben.

A műtét után beletelt kis időbe, mire minden visszaállt a régi kerékvágásba. Az ember azon idegeskedik ilyenkor, hogy a történtek miképp változtatják meg az orgazmusát és be kell valljam, hogy teljesen más lett, de abszolút jó értelemben. Nem lehet több gyerekem, de boldog és szerencsés vagyok azért a kettő miatt, akik megadattak nekem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek