Starity

Fantasztikus szülinapi bulit rendezett a kisfiának Tyga

2016. október 19. 09:09   |   Szerző: Moonlight1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap ünnepelte King Cairo negyedik születésnapját, mely jeles alkalomból édesapja izgalmas, élménydús zsúrt rendezett neki.

hirdetés

A neves eseményen természetesen a kisfiú mostohaanyja, Kylie Jenner is jelen volt, valamint a lány híres rokonai közül is tiszteletüket tették néhányan. Maga a parti igazán fiús partira sikerült, melynek témája Cairo kedvenc járműve, a Ferrari volt. A kicsit számtalan ajándékkal halmozták el szerettei és a képek tanúbizonysága szerint jó hangulatban telt az ünneplés.

 

Tyga (@instatyga) által közzétett fénykép,

 

Tyga (@instatyga) által közzétett fénykép,

Cairo szülei egyébként Tyga és Blac Chyna – jelenleg mindketten a Kardashian-Jenner família tagjai: előbbi két éve alkot egy párt Kylie-val, utóbbi pedig tavaly került a családba az ifjabb Rob Kardashian barátnőjeként. A pár nem sokkal kapcsolatuk nyilvánosságra hozása után eljegyezték egymást és jelenleg is első közös gyermeküket várják, aki heteken belül a világra jöhet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek