Starity

TVD: Paul Wesley szeretné, hogy Elena visszatérjen

2016. október 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TVLine ezúttal Paul Wesley-vel beszélgetett, aki szót ejtett a Steroline párosról, valamint Elena visszatéréséről is.

hirdetés
TVD: Paul Wesley szeretné, hogy Elena visszatérjen
Fotó: The CW

Két héttel korábban számoltunk be arról, hogy a TVLine meginterjúvolta Ian Somerhaldert. A színész szerint – mely igencsak meglepte a rajongókat – Damon egyáltalán nem érdemli meg Elenát, ugyanis a lány rengeteg mindent elvesztett a Salvatore-testvérek miatt. Ezúttal Paul Wesley-n volt a sor, aki elmondta, mi fog történni a Steroline párossal a folytatásban.

Stefan és Caroline nagyon erősen indítanak és utána mondhatni elvesztik az irányítást. [A kapcsolatuk] elsötétülhet egy másodperce. A végső dolog azonban az, hogy »Egymás mellett fognak-e kikötni?« Ezt valójában nem tudom

– nyilatkozta a sorozat sztárja.

A színészt ezenkívül Elena visszatéréséről is faggatták, ami köztudott, hogy rengeteg rajongót foglalkoztat. Paul elmondta, hogy mindenképp szeretnék visszahozni Nina Dobrevet a fináléba, azonban jelenleg még nem tartanak ott, hogy ezt meg tudják oldani. Azonban, ha mégsem sikerülne, akkor valószínűleg más módot találnának erre, de mindenképp lezárják a történetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek