Starity

Danny Worsnop visszatér az Asking Alexandriába?

2016. október 21. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly mutatta be új énekesét az együttes, ám úgy tűnik útjaik máris különváltak.

hirdetés

Tavaly jelentkezett új énekessel az Asking Alexandria, miután viharos körülmények között távozni kényszerült előző vokalistájuk, Danny Worsnop. Az énekes utódja a fiatal Denis Stoff lett, akivel a csapat már el is készítette legújabb lemezét, amely nemrégiben került az üzletek polcaira. Mindezek ellenére úgy tűnik nem tartott sokáig Denis munkássága a zenekarban, ugyanis nemrégiben kapott szárnyra az a pletyka, miszerint az együttes és Danny elásták a csatabárdot, és vélhetően ismételten ő lesz a formáció énekese.

Ben Bruce néhány órája tett közzé egy képet Instagram-profilján, amelyen együtt iszogatnak az énekessel, valamint az együttes már egy ideje azokat a lemezborítókat posztolja ki hivatalos Facebook-csatornájára, amelyeket még Worsnoppal a fedélzeten készítettek el. A hírt egyelőre egyik fél sem erősítette meg, de nem is cáfolta azt, így csak találgatni tudunk, hogy mi igaz a híresztelésekből.

 

Cheers

Ben Bruce (@benjaminpaulbruce) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek