Starity

Újabb előzetes a Szívek szállodája folytatásához

2016. október 26. 05:05   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónap múlva megérkezik a Netfixre a várva várt Gilmore Girls: A Year in the Life négyrészes miniévada. Nemrég megérkezett a legújabb betekintő, de most nem csak egy párbeszédet kaptunk, amit erre az alkalomra vettek fel, hanem egy tényleges betekintést a részekbe.

hirdetés
Újabb előzetes a Szívek szállodája folytatásához
Fotó: Netflix

November 25-e – ez az a dátum, amit a Szívek szállodája rajongói már hónapok óta várnak, hiszen ekkor kerül fel a Netfixre mind a négy új rész, Tél, Tavasz, Nyár, Ősz címmel.

Nagy örömmel látjuk, hogy a díszletek és a szereplők is valóban ugyanolyanok, mint amikor azt majdnem tíz évvel ezelőtt elhagyták kedvenceink. Lorelai (Lauren Graham) még mindig Luke-kal (Scott Patterson) van, aminek helyességét természetesen továbbra is megkérdőjelezi. Rorynak (Alexis Bledel) se munkája, se élete, így végül Londonba utazik munkát keresni; a legidősebb Gilmore pedig férjét gyászolja, akivel nem érték meg az 50 éves házassági évforduójukat sem. (Mint tudjuk, a Richard Gilmore-t alakító színész Edward Herrmann közel két éve hunyt el.)

Egy pillanat erejéig feltűnik Milo Ventimiglia (Jess), Jared Padalecki (Dean) és Matt Czuchry (Logan) is, így egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy Rory vajon ki mellett köt ki végül. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek