Starity

Kylie Verzosa lett a 2016-os Miss International

2016. október 28. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2016. október 27-én került megrendezésre az idei Miss International nemzetközi szépségverseny, melynek végén Miss Fülöp-szigetek fejére került a korona.

hirdetés

Japánban került megrendezésre a legnagyobb nemzetközi szépségversenyek egyike, a Miss International, ahol 69 lány szállt harcba a koronáért. Hazánkat a 20 éves Szabó Csillag képviselte, aki sajnos nem került be a döntőbe.

Miután a lányok megmutatták magukat a zsűrinek fürdőruhában és estélyiben, kiderült kik kerültek a legszebb 15 közé. A szerencsés lányok között ott volt Ausztrália, Finnország, Mexikó, Japán, El Salvador, Kanada, a Dominikai Köztársaság, a Fülöp-szigetek, Argentína, Indonézia, Nicaragua, az Amerika Egyesült Államok, Oroszország, Thaiföld és Lengyelország delegáltja. A legszebb öt közé az ausztrál, az amerikai, a nicaraguai, az indonéz és a filippín lány került.

Végül a 2015-ös Miss International győztese, a venezuelai Edymar Martínez a 24 éves Miss Fülöp-szigetek, a 24 éves Kylie Verzosa fejére tette a koronát. A versenyen több különdíjat is kiosztottak: a legszebb testű lánynak járó díjat Miss Moldova kapta, a legszebb estélyi ruhája Miss Indonéziának volt, valamint a legjobb nemzeti kosztümért járó díjat a nicaraguai lánynak ítélték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek