Starity

Így töltik mindennapjaikat a Megtört szívek sztárjai

2016. november 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég startolt hazánkban a külföldön már nagy sikernek örvendő Megtört szívek című drámasorozat, most pedig annak jártunk utána, mivel töltik a szabadidejüket a főszereplők, amikor épp nem forgatnak.

hirdetés

1. Nurgül Yeșilçay

A sorozat Gülserenjét alakító színésznő már év elején elhagyta stábot, ugyanis kiírták karakterét a történetből. A színésznő egyébként ideje nagy részét a barátaival tölti.

2. Erkan Petekkaya 

A híres üzletembert, Cihan Gülpinart alakító színész jobbára a családjának szentei szabad pillanatait: a rajongásig imádja feleségét és kisfiát.

3. Ebru Özkan

A szigorú anyát, Dilarát alakító színésznő nem oszt meg túl sok információt magánéletéről, de az biztos, hogy nagyon szereti a párját.

4. Nursel Köse

A minden lében kanál Kerimánt játszó színésznő számára nagyon fontos a társasági élet, így számtalan rendezvényen megfordul, ha ideje engedi.

5. Alina Boz 

A rosszkislány Hazalt alkító színésznő szívesen végez pilátes gyakorlatokat, mindemellett sok időt fordít háziállataira is. Alinának van egy kutyaja, de imadja a macskákat és papagájokat is.

6. Leyla Tanlar 

A sorozat Cansuja imád a természetben lenni: gyakran sétál egyet egy parkban, de a tengerparton is szívesen tölti idejét.

7. Burak Tozkoparan

Az Ozan alakító férfi számára kiemelten fontos a barátság és a cimborákkal töltött ide, emellett pedig köztudottan adrenalinfüggő: mindene a motorzás.

8. Barış Falay

Fenti kollégáihoz hasonlóan a sorozat rosszfiúja is családjával tölti a legtöbb idejét, de természetesen a baráti összeröffenésekből sincs hiány az életében.

9. Ahu Yağtu

Az ügyvédnőt alakító színésznő mindene a divat, így saját üzletet nyitott, amelyben elegánsabbnál elegánsabb ruhák, cipők és ékszerek találhatóak.

10. Tolga Tekin 

Az Özkan szerepét alakító színész imádja a forgatásokat, így gyakran posztol kollégáival fotót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek