Starity

Kocsis Korinna képviseli hazánkat a Miss Supranational döntőjében

2016. november 19. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Miss Supranational Hungary cím birtokosa Kocsis Korinna lett, így ő képviseli hazánkat a nemzetközi döntőben. A lány tegnap utazott a verseny helyszínére.

hirdetés

December 2-án kerül megrendezésre a világ egyik legrangosabb szépségversenyének, a Miss Supranationalnek a döntője. Sokáig kérdéses volt, hogy ki fogja hazánkat képviselni e nívós eseményen, majd kiderült, hogy a Miss Supranational Hungary cím birtokosa Kocsis Korinna lett 2016-ban. 

A modell nem most először méretteti meg magát ilyen jellegű versenyen, 2009-ben a Miss Earth versenyen képviselte hazánkat, majd a 2013-as szépségkirálynő-választáson a harmadik helyezett lett. 

Korinna tegnap indult Lengyelországba, a Miss Supranational felkészítőjére. A barna hajú szépség mellett 74 lány száll harcba a koronáért, amit a tavalyi győztes, Stephania Stegman ad át utódjának. A felkészítőtáborban a lányok találkozhatnak az előző győztesekkel, és bizonyíthatnak az alversenyeken, ahol a zsűriben helyet foglal a 2010-es Miss Supranational cím birtokosa és a Miss Supranational társtulajdonosa, Karina Pinilla.

Az utóbbi hetekben kizárólag a felkészülésre koncentráltam, nagy hangsúlyt helyeztem az edzésre és arra, hogy kitaláljam: mivel rukkolok elő az alversenyeken. A bikinis, estélyis és nemzeti viseletes alversenyek közül az utóbbit várom leginkább, ugyanis a szervezők új irányvonalat találtak ki, és nem a klasszikus kalocsai vagy matyómintás ruhában, hanem egy magyar jellemvonásokat hordozó, látványos modellben mutatom meg magam a nemzetközi közönség előtt

nyilatkozta Korinna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek