Starity

Új dallal jelentkezett a Xandria

2016. november 22. 04:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövő év elején érkezik a német formáció új lemeze, amelyről ezúttal egy új dal került nyilvánosságra.

hirdetés
Új dallal jelentkezett a Xandria
Fotó: Facebook / Xandria

2017 elején kerül majd a boltok polcaira a német zenekar legújabb nagylemeze, amely immáron a második korong lesz Dianne Van Giersbergen énekesnővel a fedélzeten. Az új vokalista bemutatkozója egyébként a 2014-es Sacrificium album volt, ami teljes mértékben elnyerte a nagyérdemű kegyeit.

A lemez január 27-én fogja meghódítani a világot, és a Theater of Dimensions elnevezést kapta. Néhány hónappal ezelőtt már az albumborítót is megcsodálhattuk, néhány hete pedig, mintegy meglepetésként lerántották a leplet a dallistáról is, ami mindösszesen tizenhárom tételt tartalmaz.

Tegnap egy új dal került nyilvánosságra a Where The Heart Is Home című szám képében, ami egyelőre csakis a csapat legújabb közösségi oldalán, a Hear Me Outon érhető el, ami egyébként egy telefonos applikáció. Mindezeken túl a német hatos nem aprózta el a meglepetések számát, hiszen korábban azt is elárulták, hogy vendégzenészek is hallhatóak lesznek majd az új korongon, valamint arról is szót ejtettek, hogy hamarosan egy kisfilm formájában egy vadonatúj tétel is bemutatásra fog kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek