Starity

Hallgass bele, milyen az, ha Niall Horan és Shawn Mendes együtt énekel!

2016. november 22. 04:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a két énekes közös dallal készült, most pedig belehallgathattunk, hogyan hangzik a hangjuk együtt.

hirdetés

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, tökéletesen illeszkedik egymáshoz Niall Horan és Shawn Mendes hangja, így bármit is fognak kihozni a közös munkából, annak sikere már most borítékolható. A két énekes nemrégiben ugyanis egy közös örömzenélésen adta elő Shawn szeptemberben megjelent, Illuminate című nagylemezének második kislemezes dalát, a Mercyt, ami aligha lehetne fantasztikusabb.

Shawn egyébként jól megérdemelt szabadságát tölti jelenleg és már bejelentette jövő tavasszal kezdődő világturnéját, melynek keretein belül az új lemezét népszerűsíti majd. Niall ezzel szemben teljes gőzerőre kapcsolt, hiszen úgy tervezi, hogy 2017-ben dobja piacra első önálló lemezét.

Niall-lel hamarosan együtt fogunk dolgozni. Nemrég alkalmam nyílt váltani vele pár szót, és határozottan mondhatom, hogy együtt fogunk dolgozni. Amint megkapjuk a beosztásunkat lemegyünk a stúdióba, és meglátjuk, mit hozunk ki belőle. Szeretnék valamit rögzíteni az új lemezemre, ahogy ő is az övére. Már csak ki kell várnunk, és meglátjuk, mi lesz

– nyilatkozta Mendes a közelmúltban a közös munka kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek