Starity

Horrorfilmben kapott szerepet Ian Harding

2016. november 22. 11:11   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja már 7 éve alakítja Ezra Fitzet a sorozatban, most pedig újabb szerepben próbálhatja ki magát, ugyanis csatlakozott egy új zombi-horrorfilm stábjához.

hirdetés
Horrorfilmben kapott szerepet Ian Harding

2017-ben kerül bemutatásra az Ian Harding főszereplésével készülő Office Uprising című horrorfilm, melynek keretein belül egészen új terepre téved a népszerű sorozatsztár. A film forgatókönyvét Peter Gamble Robinson és Ian Shorr írják, a rendzői feladatokat pedig Lin Oeding rendezi. 

A történet a világ egyik vezető cégének gyárában játszódik, ahol az igazgatóság egy különös anyagot juttat a dolgozók italába, hogy könnyebb és gyorsabb legyen a munkavégzésük. Egy naplopónak köszönhetően azonban rossz formula jut a dolgozók szervezetébe és gyilkossá válnak. A haszontalan munkatársnak mindent el kell követnie, hogy megvédje magát és barátait a folyamatosan növekvő zombitámadásoktól...

A filmben Ian Dr. Frohmot kelti majd életre, mellette pedig olyan kollégái tűnnek még fel, mint Brenton Thwaites, Jane Levy és Karan Soni. Pontos premierdátumról egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek