Starity

Nevet változtatott Bill Kaulitz – klippremier!

2016. november 26. 13:01   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tokio Hotel énekesének, Bill Kaulitznak megjelent a második videoklipje a szóló albumáról, ami a Not Over You című dalhoz készült.

hirdetés
Nevet változtatott Bill Kaulitz – klippremier!

Bill Kaulitz rengeteg sikert ért el, mint a Tokio Hotel énekese: több, mint 7 millió lemezt adott el világszerte, 500 ezer ember előtt lépett fel az Eiffel toronynál, több száz díjat nyert meg, és 68 országban lett platinalemeze. A sok siker után mégis kockáztatott, és az együttes mellett szólókarrierbe kezdett egy EP album erejéig: 2016 májusában jelentette meg az I'm not OK-t.

Az EP-n szereplő dalok eredetileg az együttes lemezére kerültek volna fel, azonban Bill úgy érezte, túl személyesek a témák, ezért egyedül adta ki őket egy nagyobb projektbe foglalva.

Az egész EP egyetlen egy kapcsolatról szól; fájdalmas és hosszú volt, és a dalok segítettek nekem hogy megbírkózzak vele. Már elég régen történt, de tényleg akkor írtam a dalokat, amikor nem voltam jól. Amikor nem voltam rendben. Innen kapta az album a nevét. Különböző állapotokról szól, amiken keresztülmész amikor szakítasz valakivel. Mindenki, akinek valaha törték már össze a szívét, tudja miről beszélek.

A dalokon kívül 3 videoklip készült el, egy mini turné, egy fotókönyv illetve fotó kiállításokat is készítettek 4 nagyvárosban. Bill még a nevét is megváltoztatta az albumon Billyre, ugyanis az édesanyján kívül csak az a személy hívta őt így, aki ihlette az album dalait. A rajongók csak találgatni tudnak, hogy kiről lehet szó, az énekes ugyanis nagyon rejtélyes akar maradni a magánéletét illetően.

Az emberek még egy partneremet sem látták, és nem is akartam hogy lássák - ez olyan valami, amit magamnak akarok megtartani. De amikor zenét írok, akkor az életemről írok. Mindig jobb vagyok benne, amikor nem érzem magam jól. Akkor írok jó dalokat

A három kisfilm közül a vezető dalnak, a Love Don't Break Me-nek a videoklipje már áprilisban megjelent, most, november 26-án pedig a Not Over You videoklipje debütált világszerte. Az énekes régebben megosztotta rajongóival, hogy ehhez a kisfilmhez külön táncórákat vett. Ezeken kívül a California High című dalhoz forgattak még videoklipet, azonban a megjelenésének az időpontját még nem lehet tudni. Azt viszont tudjuk, hogy Bill elég merész hajszínt választott a kisfilmhez.

Bill azt mondta a dalról, hogy ez az a dal, amitől a rajongók egyszerre akarnak sírni és táncolni.

Úgy érzem, kell hozzá bátorság, hogy őszintén beismerd, hogy nem tetted túl magad valakin. Ugyanakkor táncolsz az ütemre, miközben bevallod magadnak, hogy még mindig nem vagy jól

tette hozzá.

Bár Bill Kaulitz szólómunkássága rendkívül sikeres volt, nem kell félniük a rajongóknak, a Tokio Hotelnek nincs vége. A srácok jelenleg a következő, Dream Machine nevű albumukon dolgoznak, 2017 tavaszán pedig turnézni indulnak. A YouTube-on megosztott Tokio Hotel TV epizódjai szerint a jövőben sem fognak unatkozni a srácok, akarnak forgatni egy dokumentumfilmet az együttesről, Tom és Bill éppen egy saját regényt írnak, Bill pedig később a divattal is szeretne foglalkozni, amellett, hogy a Tokio Hotel továbbra is folytatja a zenélést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek