Starity

Lady Gaga a Hadid-lányokkal készül a Victoria's Secret Fashion Show-ra

2016. november 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már elkezdődött a visszaszámlálás az év legnagyobb divateseményéig, melynek helyszínére már meg is érkeztek a lányok.

hirdetés

November 30-án kerül megrendezésre az idei Victoria's Secret Fashion Show, amire már nagyon készülnek a lányok. Nem is csoda, hiszen valamennyi modell vágyai netovábbja, hogy egyszer részt vehessen egy ilyen neves eseményen és természetesen többen is vannak, akik idén először lépnek kifutóra a márka „angyalszárnyai” alatt.

Az egyik ilyen lány Bella Hadid, aki nagyon várja, hogy végre utolérje nővérét, Gigit, aki korábban túlesett a „tűzkeresztségen”: neki ez már a második alkalom lesz az életében, hogy szárnyakat növeszt – igaz, csak egy éjszaka erejéig.

A rendezvényen természetesen a legnagyobb sztárok szórakoztatják a közönséget – Bruno Mars és The Weeknd mellett Lady Gaga is fellép majd. Ahogy a lányok, úgy az előadók is megérkeztek a francia fővárosban megrendezésre kerülő esemény helyszínére, ahol most is zajlanak a próbák, mielőtt élesben kellene színpadra lépniük.

Az én angyalkáimmal

– csiripelte a Mother Monster az Instagramon, bepillantást engedve abba, hogyan zajlik a felkészülési folyamat.

Idén egyébként Jasmine Tookes viselheti a több mint hárommillió dollár értékű fantasy-brát, mellette pedig kifutóra lép még Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Kendall Jenner, Elsa Hosk, Martha Hunt, Sara Sampaio, Stella Maxwell és még sokan mások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek