Starity

Jenna Dewan szerint a jó szex a titka annak, hogy ilyen régóta együtt vannak Channing Tatummal

2016. december 09. 02:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Step Up forgatásán egymásba szeretett sztárpár tíz éve él boldog párkapcsolatban.

hirdetés

Az amerikai Cosmopolitan magazin Jenna Dewant választotta januári száma címlaplányának, így a színésznővel egy izgalmas, feltáró interjú is készült. A beszélgetés során Jenna szót ejtett férjéhez, Channing Tatumhoz fűződő, tíz éve tartó románcáról is, így megtudhattuk, hogy a szex nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy szerelmük ilyen hosszú ideje töretlen.

A Step Up hozta össze őket I Fotók: Buena Vista Pictures

Mindig olyan ember voltam, akinek fontos a szexualitás. Channinggel nagyon boldog és egészséges a nemi életünk. Van valami abban, ahogyan a táncosok kötődnek a testükhöz. Alapvető, földi, szexuális energia ez, ami a természetből ered. Egy bizonyos módon érzed a testedet. Channing is így van ezzel

– nyilatkozta a 36 éves barna hajú szépség és elárulta azt is, hogyan jöttek össze annak idején a férjével.

Az egyik legfurább éjszaka volt. Akkor még nem is csókolóztunk. Egy csapat táncossal voltunk bulizni. Channing szobája az enyém fölött volt, lejött hozzám iszogatni egy sombrero kalappal a fején és azt mondta: Képtelen vagyok nem rád gondolni. Próbáljuk meg! Csak veled akarok lenni és azóta is együtt vagyunk.

A pár egyébként soha nem rejtette véka alá a kapcsolatát, így az interjúk során rendre beszélnek is arról, milyen boldogok, szexuális életük pedig szintén visszatérő téma, amiről Tatum így fogalmazott a közelmúltban:

A szex és én jó barátok vagyunk. Ennek csak gyarapítania kell az ember életét, nem lehet az egyetlen dolog, amiért belevágunk egy kapcsolatba.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek