Starity

Bizonyítania kell terhességét Nótár Marynek a bíróság előtt

2016. december 17. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem mást kell bizonyítani a 31 éves énekesnőnek, mint azt, hogy terhessége és állítólagos vetélése is valóságos volt.

hirdetés
Bizonyítania kell terhességét Nótár Marynek a bíróság előtt
Fotó: Vadnai Szabolcs@Bors

A napokban Nótár Mary és L.L. Junior vitájától volt hangos a hazai média, a két énekes között ugyanis beindult a sajtóüzengetés, amely nem volt éppen békésnek nevezhető. Mary állítása szerint a megfeszített munkatempó eredményeképp veszítette el magzatát, mire L.L. Junior videóban mondta el véleményét a mulatós zene sztárjáról, aki az énekes szerint soha nem is volt várandós. Mary egy válaszvideóban reagált indulatosan kollégája szavaira, egyúttal Junior és a menedzsmentje sötét dolgairól is lerántotta a leplet. 

Lakatos Róbert, Mary ex-menedzsere a következőket nyilatkozta a Borsnak:

Határozottan kijelentem, hogy Nótár Mary soha nem volt terhes!

– kezdte a menedzser.

Már nyáron kijelentette, hogy ha kiállok és elmondom az igazat, rám fogja majd a vetélést. Most beigazolódott, betartotta a szavát. Ő maga csinált közügyet a terhességéből, végighaknizta a magyar sajtót. Miután minket is ócsárolni kezdett, ezt már nem hagyhatjuk szó nélkül. Határozottan visszautasítom a vádakat! Különösen azt, hogy miattam vetélt el. Felszólítom őt, vagy a terhességéről, vagy a vetéléséről mutasson hiteles dokumentumokat. A bíróságon ugyanerre fogjuk majd kérni!

– magyarázta Róbert.

Nótár Maryt nem sikerült elérnie a lap munkatársának, ugyanakkor a Facebookon bejelentkezett a fiatal énekesnő, de csak azért, hogy Juniornak szánt üzenetének hangvétele miatt elnézést kérjen - elmondása szerint kerüli a trágárságot, ám a zenész nyilatkozata kihozta a sodrából, valamint továbbra is kitart álláspontja mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek