Starity

Selena Gomez belekóstol a divattervezésbe

2016. december 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az év egy részét szabadságon töltötte, Selenáért még így is kapkodnak, bárhol is járjon.

hirdetés

Számtalan világmárkát képviselt már az énekesnő I Fotó: Coca-Cola

Selena Gomez augusztusban teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, hiszen saját bevallása szerint az egészségügyi jólétére szeretett volna koncentrálni, amiben egy rehabilitációs klinika munkatársai segítették. Szerencsére a terápia jót tett neki, hiszen most már sokkal jobban érzi magát a bőrében, aminek mi is szemtanúi lehettünk, hiszen a színész-énekesnő is részt vett az American Music Awardson – hónapok óta ez volt az első jelenése.

Selena egyébként nemrég stúdióba vonult, hogy megkezdje soron következő korongja felvételeit, emellett pedig igent mondott a Coach nevű márkának, vagyis ő maga is beáll a tervezők közé, hogy ötleteivel és kifogásolhatatlan stílusérzékével egy teljesen új, a nevével fémjelzett kollekciót hozzon létre.

A kedvenc dolgom a világon az, ha képes vagyok alkotni. Nagyon izgatott vagyok, amiért részese lehetek a Coach víziójának és családjának, ezen túl pedig megtisztelve érzem magam, amiért Stuart Veversszel közösen tervezhetek

– írta érezhető lelkesedéssel az Instagramon a barna hajú szépség.

Fotó: Instagram / Selena Gomez

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek