Starity

Gelencsér Tímea kiakadt a szépségversenyen elért helyezése miatt

2016. december 21. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gelencsér Timi nem érti, miért csak a legszebb 20 közé választották. A Facebook-oldalán leírta véleményét.

hirdetés
Gelencsér Tímea kiakadt a szépségversenyen elért helyezése miatt

December 18-án került megrendezésre a Miss World döntője. A nemzetközi szépségversenyen 117 lány szállt harcba a koronáért, ami végül a puerto-ricói Stephanie Del Valle fejére került, a legszebb öt közé pedig a dominikai, az indonéz, a fülöp-szigeteki és a kenyai lány jutott be.

Bár a magyar versenyző, Gelencsér Tímea a közönség nagy kedvence volt, a szépségversenyekkel foglalkozó oldalakon a legszebb 5 lány közé sorolták, és az alversenyeken is jeleskedett, mégis csak a top 20-ba jutott be. A Miss Talent alversenyen bekerült a legjobb 5 közé, végül azonban a mongol Bayartsetseg Altangerel nyerte meg a versenyt, amit Timi igazságtalanak érez.

Sajnos amikor már a talentet igazságtalanul választották meg, tudtam hogy itt nem a jó győz a végén. Bíztam azért a csodában, de valamiért nem is izgultam annyira a döntő előtt

– nyilatkozta Timi.

Sarka Kata abban reménykedett, hogy az idei Miss World Hungary felülmúlja Kulcsár Edina sikerét, sajnos azonban csalódnia kellett. Gelencsér Timi hivatalos Facebook-oldalán leírta, hogy nagyon szomorú az elért eredménye miatt, nem érti, miért nem ért el jobb helyezést, hiszen ő kihozta magából a maximumot. Közétette, hogy szívét, lelkét beleadva küzdött, és sajnálja, hogy a dolgok így alakultak. Reméli, majd idővel kiderül, miért.

Azért vagyok nyugodt, mert ha 110%-ot teljeseítve csak idáig tudtam jutni, akkor bízom benne, hogy nem velem volt a baj. A táborban mindig mindenhol időben ott voltam, sosem nyávogtam vagy ültem le a próbákon. Mindenkivel kedves voltam, segítettem ahol tudtam. Az alversenyeken 5/3-ban a top 20-ban végeztem, ami ritka. Ennek mind meg is volt az eredménye, hiszen a legnagyobb esélylatolgató oldalak top 5, max top 10 közé vártak, és a bennfentesebb emberek is ezt mondták a táborban és a lányok egyaránt ezt találgatták. Ha ez nem lett volna így, talán nem csalódok ekkorát

– posztolota Timi a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek