Starity

Sztárok, akik megszakították kapcsolataikat egykori barátaikkal

2016. december 25. 01:01   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben 9 esetet említünk, egykori vagy éppen mostani kedvenceinkről, akik őszintén bevallották, megszakították kapcsolatukat korábbi barátaikkal.

hirdetés

Sok éven keresztül nehéz együtt dolgozni egy olyan munkatárssal, akivel a valóságban rosszban vagy. A legtöbb esetben valami miatt úgy döntünk, hogy azt az embert hanyagolni kell. Ez a sztárok világában sincs másképpen. A képernyőn lehet hogy jó barátok, de a valóságban nem jönnek ki jól egymással. 

1. Ariana Grande és Victoria Justice

Egy rajongó azzal hibáztatta Arianát hogy miatta ért véget a V, mint Viktória sorozat azzal az indokkal, hogy a Sam és Catet elkezdték forgatni. A Side To Side énekesnője, természetesen tagadta ezt, majd egykori színésztársára, Victoria Justice-ra fogta. 

 Ariana így folytatta:

Édesem, az egyetlen ok, amiért a sorozat véget ért az az, hogy egy bizonyos lány nem akarta már tovább csinálni. Azt választotta, hogy szólóban fog turnézni a sorozat turnéja helyett. Ha megcsináltuk volna a sorozat turnéját, a Nickelodeon zöld utat adott volna egy új évadnak és engedte volna a forgatást a Sam és Cat mellett. Unom már ezt a hülyeséget... 

2. Ian Somerhalder és Nina Dobrev

Randizni és forgatni nem a legjobb megoldás: Nina és Ian összebonyolodott a TVD kamerái előtt és a való életben egyaránt. Kapcsolatuk meglehetesen komoly volt, már többször felreppent az eljegyzés híre is, mikor szakítottak. Ian összeházasodott Nina barátnőjővel, Nikki Reeddel, míg a vámpírlány kilépett a sorozatból és kikövette exét és annak kedvesét mindenhonnan. Kínos!

3. Naya Rivera és  Lea Michele

A könyvében: Dreams, Mistakes & Growing Up, Naya több részletet is elárult, mint amennyit kellett volna az ő és Lea közös viszályával kapcsolatban.

Az hiszem Reachel - úgy értem Lea - nem szerette megosztani a reflektorfényt. A tetőpont az volt, hogy nehéz volt szétválasztani a munkát a barátságunktól, mivel az könyebb lett volna nekem. Lea egy kicsit érzékenyebb volt, és úgy látszott engem hibáztat mindenért, ami egy idő után rosszra fordult.

4. Jennette McCurdy és Ariana Grande

Jennette megosztott egy érzelem teli posztot arról, hogy elengedi az egyik barátját. Bár soha nem ismerte el, a rajongók azt feltételezik hogy egykori barátnőjéről, Arianáról beszélt. 

Mi nem vagyunk barátok, mert veled barátkozni kihoz, egy "jobbat" belőlem. Valójában lehet, hogy a legrosszabb verziómat hoznám ki magamból, amikor a közeledben vagyok...

5. Mariah Carey és Nicki Minaj

A nagy viszály 2012-ben kezdődött., amikor az All I want for Christmas énekese, kérte hogy mondjanak valami szépet Nickiről egy interjúban, ő elutasította a kérdést és azt mondta, hogy nem tud semmi jót mondani. Nicki azonban több alkalommal is visszavágott, beleértve azt is, amikor egy rövid szöveget írt Mariah Carey-ről: »I'm Quick to Check a Bitch«...

6. Demi Lovato és Selena Gomez. 

Napjaink egyik leghíresebb énekesnői múltjához rengeteg dolog füződik, Demi Lovato pedig kitálalt, miért is vesztek össze barátnőjével. Selena, Justin Bieberrel való kapcsolata miatt, Demi kikövette a Same Old Love énekesnőjét a Twitteren és posztolt egy képet mellé "VISZLÁT" felirattal, majd hozzátett egy durva kommentet Selenára utalva. 

Csak énekléssel és képek készítésével éled meg az egész karrieredet, és elhanyagolod az embereket, akik kiállnak melletted...Ha nem használod a hangodat jóra, az valójában nagyon hiú és narcisztikus karrier

7. Miley Cyrus és Emily Osment

Hannah Montánát megtestesítő Miley Cyrus, Az én sztorim című könyvében arról írt hogy Emilyvel nem jól jöttek ki a forgatáson. 

Azt éreztem, hogy a sorozat valóságos, és azt akartam, hogy Lilyvel is igaz barátság legyen a képernyőn. De tudtam, hogy nem így van - a showbusiness az showbusiness -, csalódott voltam. Voltak idők, amikor azt gondoltam hogy soha nem lehetünk barátok. Nem találtuk meg a módját annak, hogy hogyan lehetnénk jóban. 

8. Raven-Symoné és a Párduclányok 

Raven egyszer egy interjúban azt mondta, hogy ő és kollegái veszekedésbe kezdtek a színfalak mögött. Mi nézők pedig arra számítottunk, hogy jól kijönnek egymással a forgatáson. 

A forgatáson cicaharcok voltak. A látszat néha csal.

– említette a színésznő 

9. Jake T. Austin és Selena Gomez

Amikor Selena úgy döntött, hogy ott hagyja a sorozatot, mert érettebb szerepeket akart játtszani, Jake nem volt annyira boldog amit egy tweettel is bizonyított:

vicces, mikor egy művész azt gondolja, »fel akar nőni a rajongóival«, de olyan anyagot gyárt, amit még meg sem nézhetnek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek