Starity

Meztelen fotói kiszivárogtatása miatt pereskedik Lucy Hale

2016. december 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain & AliceLiza

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő telefonját nemrég feltörölték és közzétették kompromittáló fotóit.

hirdetés

Lucy Hale mindig is igyekezett visszafogott, példamutató életet élni, ám arra valószínűleg nem számított, hogy egy ügyes hacker sikerrel jár és nem csak feltöri a telefonját, hanem közzé is teszi annak kompromittáló tartalmait. A napokban ugyanis számtalan, meztelen és félmeztelen kép látott napvilágot a színésznőről az engedélye és beleegyezése nélkül. Rajongói bár kiálltak Lucy mellett, a 27 éves sorozatsztár mégis úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot.

Nos, nem fogok kommentálni olyasmit, ami ilyen nevetséges és képtelen, de 2017-től csakis a magam igazát fogom hangoztatni... Egy, a rivaldafényben élő nő meg lett alázva, loptak tőle, valamint a privát élete és a teste kirakatba lett állítva, hogy bárki láthassa. Nem fogok bocsánatot kérni azért, mert élem az életem, mert ez az enyém. Igazán szerencsétlenül alakultak a dolgok, hogy épp így kellett a középpontba kerülnöm. Köszönöm az édes, támogató üzeneteiteket. Jó emlékeztetőként szolgálnak arra, milyen sok szerettel vagyok körülvéve. Igazán nagyra értékelem. És bárki is tette ezt velem... megcsókolhatja a seggemet

– írta dühösen egy közleményben Lucy, aki a TMZ értesülései szerint ügyvédje, Marty Singer segítségével már felvette a kapcsolatot egy website-tal, ami kiszolgáltatta a képeit, jelenleg pedig egy jövőbeni pert készít elő. Fotóit egyébként Celeb Jihad szivárogtatta ki és bár a legtöbb helyen tiltásra került a képek közzététele, sok helyen még mindig megtalálhatóak.

Nem Lucy az egyetlen egyébként, aki így járt, pár héttel ezelőtt a Trónok harca sztárját, Maisie Williamset hozták hasonló helyzetbe.

A hacker igencsak megütheti a bokáját, hiszen több évnyi börtönbüntetéssel kell szembenéznie, amennyiben rá tudják bizonyítani a bűncselekményt. Októberben például egy 18 éves tinédzsert csuktak le, amiért több híresség meztelen fotóját szivárogtatta ki – ő 18 év letöltendő börtönbüntetést kapott. 2012-ben is hasonlóan komoly büntetést róttak ki egy hackerre: ő 10 évet kapott ugyanezen bűncselekmény elkövetéséért. A rendőrség mindkét esetben az FBI bevonásával vizsgálódott az ügyekben.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek