Starity

Galambos Dorina elárulta, miért tűntek el Pély Barnával a nyilvánosság elől

2017. január 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekes kapcsolata több mint egy évtizede tart, de hosszú ideje nem hallani róluk a médiában, ennek pedig nyomós oka van.

hirdetés

Fotó: Temesi Ádám

Galambos Dorina és Pély Barna szerelme a 2004-es Megasztár idején vette kezdetét és mivel az énekesnő akkor még tinédzser volt, a köztük lévő korkülönbség miatt nem jósoltak sok időt nekik a nézők. A pár azonban rácáfolt a jóslatokra és a mai napig boldogan élnek, néhány évvel ezelőtt pedig oltár elé is álltak.

Míg kapcsolatuk kezdetén lépten-nyomon cikkezett róluk a hazai bulvármédia, mostanra alig lehet hallani felőlük, de mint megtudtuk, ennek igen nyomós oka van, amiről Dorina a Best magazinnak vallott.

Oka van annak, hogy eltűntünk. A Megasztár idején még 19 éves csitri voltam. A magánéletünk minden részét megosztottuk a külvilággal, de ez egyszer csak sok lett. Rossz volt úgy felkelni, hogy nem tudtuk, aznap mi jelenik meg rólunk az újságokban. Egyszer, amikor bementem az iskolába, azzal fogadtak, hogy Ti tényleg szakítottatok?. Első döbbenetemben csak azt tudtam felelni, nem tudom, ma reggel még Barna mellett keltem fel. Akkor határoztuk el, hogy ennyi volt. Hét évig még a telefont sem vettem fel, ha nem ismertem a hívó fél számát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek