Starity

Letartóztattak 16 gyanúsítottat Kim Kardashian kirablása ügyében

2017. január 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian talán nyugalomra lelhet hamarosan, ugyanis a francia kormány tizenhat személyt vett elő kirablásával kapcsolatosan.

hirdetés

Úgy tűnik, rövidesen fellélegezhetünk, hiszen a francia hatóságok továbbra is nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy kiderítsék, mi történt azon az ominózus éjjelen, amikor Kim Kardashiant megfenyegették, majd kirabolták. Nemrég több helyi lap is arról számolt be, miszerint tizenhat személyt letartóztattak a rablótámadás ügyében – a nyomozás jelenleg is folyik.

A fent említett eseményre még októberben, a párizsi divathét alatt került sor, ahová Kim a testvéreivel és édesanyjával érkezett. Egyik este úgy döntött, nem élvezi a fények városának vendégszeretetét, hanem korán ágyba bújt, majd az éjszaka közepén arra ébredt, hogy maszkot viselő fegyveresek egy csoportja kirángatja ágyából és élete kioltásával fenyegeti. Szerencsére a kétgyermekes sztármaminak nem esett komoly baja, ám szegényebb lett 10 millió dollár értékű ékszergyűjteményével, melyet elraboltak tőle. (Érdekesség, hogy köztük volt az a 20 karátos Lorraine Schwartz gyémántgyűrű is, melyet férje, Kanye West előző hónapban ajándékozott neki.)

Az eset érthető módon nagyon megviselte a tévésztárt, aki csak a közelmúltban ejtett szót először a vele történtekről, és beismerte: azt hitte, meg fogják ölni. Kimnek végül nem lett igaza, ám még így is hosszú út áll előtte, hogy az idő végleg begyógyítsa a lelki sebeket.

Kim már sokkal jobban van, de még így is hosszú időbe fog telni, hogy túltegye magát a rabláson, ugyanakkor sokat jelent a profi tanácsadótól érkező segítség is. A barátai és a családja mindenben támogatják, a testvérei és édesanyja pedig minden nap ránéznek, hogy jól van-e. A történtek óta a mai napig eluralkodik rajta a paranoia, ha egyedül van, újra és újra átéli a történteket és nem is alszik valami jól

– nyilatkozta nemrég egy bennfentes.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek