Starity

Ismét új hajszínnel kísérletezik Bella Thorne

2017. január 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő már több hajszínt is kipróbált az elmúlt hónapokban, most azonban egy minden eddiginél extrémebb árnyalatra esett a választása.

hirdetés

Azt már megtanultuk, hogy Bella Thorne mindenkinél jobban szereti a figyelmet, amit rendszeresen ki is vív magánéleti csapongásaival vagy épp a külsején történő változásokkal. Most sem más a helyzet, ugyanis sötétkék haját kék-zöld ombréra változtatta, amit meg is mutatott rajongóinak. 

A bájos színésznő az elmúlt hónapokban a rezestől a sötétvörösön át a szivárványszínig mindent kipróbált, de talán még ő sem tudja, melyik árnyalat áll neki igazán jól vagy hogy melyik mellett horgonyozna le szívesen. Ha azonban a Freeform úgy dönt, hogy meghosszabbítja a szerződését még egy évadra az áprilisban debütáló Famous in Love című sorozatban, akkor minden valószínűség szerint vissza kell térnie szőkésvörös tincseihez, hiszen ilyen esetben a készítők írásba foglalják, hogy a sztárok nem változtathatnak drasztikusan külsejükön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek