Starity

Szólóban mutatkozik be a Girls' Generation énekesnője, Seohyun

2017. január 17. 04:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Girls' Generation legfiatalabb tagja, Seohyun került reflektorfénybe, hisz január 17-én Don't Say No címmel jelent meg debütáló szólólemeze, valamint a korong névadó dalához készült rövidfilm is feltöltésre került.

hirdetés

Már egy ideje sejteni lehetett, hogy Taeyeon és Tiffany után újabb Girls' Genertion-tag kap szólózásra lehetőséget – mégpedig a formáció legfiatalabb tagja, Seohyun. Január 10-én jelentette be hivatalosan az SM Entertainment, hogy Seohyun még ebben a hónapban megjelenteti első szólóalbumát. A koncepcióképek és a videoklip előzetesek után végül január 17-én (koreai idő szerint éjfélkor, magyar idő szerint délután ötkor) Don't Say No címmel jelent meg az idol bemutatkozó szóló középlemeze.

A korong névadó dala egy R&B dance-pop nótára sikeredett, amihez természetesen látványos videoklip készült, melynek keretein belül egyszerre gyönyörködhetünk Seohyun hangjában és szépségében.

A korongra összesen hét dal került, melyek közül az egyik egy duett Eric Nammal, valamint a Don't Say No kivételével a többi dalt a 25 éves idol írta. Íme a dallista:

  1. Don't Say No
  2. Hello (feat. Eric Nam)
  3. Magic
  4. 혼자 하는 사랑 (Lonely Love)
  5. Love & Affection
  6. Bad Love
  7. 달빛 (Moonlight)
A digitális borítókép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek