Starity

Válásuktól függetlenül Gavin Rossdale még mindig a rajongásig szereti Gwen Stefanit

2017. január 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár hivatalosan már nincs közük egymáshoz, a zenész még mindig gyengéd érzelmeket táplál volt felesége iránt.

hirdetés

Gwen Stefani 2015 augusztusában, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet férje, Gavin Rossdale ellen nem sokkal azután, hogy tudomást szerzett arról, hogy a férfi hűtlen volt hozzá. Mint kiderült, Rossdale három éven át csalta Stefanit a család dadájával, így az énekesnő úgy döntött, nem marad egy fedél alatt csalfa párjával, akivel akkor már húsz éve élt együtt – ebből tizenhármat házasságban.

A Fabulous magazin nemrég hogylétéről faggatta Gavint, aki hangot adott annak, hogyan érintette a válás és milyen most a kapcsolata az ex-nejével.

Húsz évet töltöttünk együtt és ez már önmagában fantasztikus. Egy életöltőnyi idő. Még most is azt gondolom, hogy Gwen csodálatos nő. Imádnivaló volt az együtt töltött húsz év és van három nagyszerű gyerekünk. Rengeteg pozitív élményünk volt, és az idő elteltével egyre nyilvánvalóbbá válnak ezek számomra is. A haláltól eltekintve számomra a válás volt az egyike életem legfájdalmasabb élményeinek, ami az egész családot megrázta. Keménynek és visszafogottnak kell lennem a gyerekeimért, tiszteletben tartva Gwen döntését. Ehhez mindörökké ragaszkodni is fogok

– magyarázta a zenész és hozzátette, gyerekei arra biztatják, hogy ideje lenne, ha ő is szert tenne egy csinos barátnőre, mert nem szeretnék magányosnak látni őt.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek