Starity

Paula Patton családon belüli erőszak elkövetésével vádolja Robin Thicke-et

2017. január 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az indulatok nem csillapodnak – az egykori szerelmesek között hidegháború dúl.

hirdetés

Paula Patton 1992-ben ismerkedett meg Robin Thicke-kel, kapcsolatuk azonban csak hónapokkal később vette kezdetét. Életüket 2005-ben kötötték össze, fiuk, Julian pedig öt évvel később jött világra. A folyamatosan romló kapcsolatot azonban a kicsi sem tarthatta össze, így a szülők 2014-ben úgy döntöttek, elválnak. Házasságukat 2015 márciusában bontotta fel a bíróság, és bár akkor úgy nyilatkoztak, hogy barátokként váltak el, a felszín alatt valósággal forrtak az indulatok.

Paula a napokban kérvényt nyújtott be a bíróságnak, hogy neki ítéljék a közös gyerek feletti kizárólagos felügyeleti jogot, emellett pedig távoltartási végzést kért exférje ellen, mondván, hogy Robin nemcsak őt, hanem Juliant is bántotta, amit a gyerek maga is beismert iskolája igazgatójának.

Az énekes természetesen tagadja a pletykákat, ám a bíróság ha csak ideiglenesen is, de helyt adott Patton kérelmének és átmeneti távoltartási végzést biztosított a nőnek, mely kimondja, hogy Thicke se a volt feleségét, se fiát és anyósát sem közelítheti meg. A színésznő egyébként azzal vádolja exét, hogy házasságuk alatt több nővel is csalta, mi több, közös otthonukba vitte a nőcskéit az ő távolléte alatt, ezen túl pedig tudomása van arról is, hogy Robin rendszeresen kokaint fogyaszt, így meglátása szerint nem lenne jó hatással Julianre, ha ilyen befolyásoltság alatt lenne vele az apja.

Amikor összezördültünk Robinnal a nőügyei miatt, beismerte, hogy arra is akadt példa, hogy egy idegennel próbált szexuális kapcsolatot létesíteni, de képtelen volt az aktusban aktívan részt venni, mert olyan tetemes mennyiségű kokaint fogyasztott, ami azt eredményezte, hogy nem tudott semmit produkálni az ágyban

– nyilatkozta Paula az iratokban, és szót ejtett egy olyan alkalomról is, amikor férjét hat meztelen nővel találta a családi fészekben. Robin ezzel szemben magabiztos, álltólag úgy véli, hogy az exneje által felhozott vádakat megalapozatlanság miatt ejteni fogja a bíróság.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek