Starity

Alakja miatt piszkálják Bella Thorne-t

2017. február 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg nálunk épp csak, hogy pozitív értékeket mutatnak a hőmérők, Bella máris a tengerparton sütteti magát.

hirdetés

Bella Thorne sosem volt szégyellős, alakját pedig szívesen megmutatja rajongóinak a közösségi oldalain. Legutóbb is ezt tette, de a dicsérő kommentek mellett jószerével akadtak olyanok is, akik arra biztatták a 18 éves sorozatsztárt, hogy önsanyargatás helyett inkább étkezzen egészségesen, mert lassan elfogy, olyan vékony.

Mivel nincsenek mellei, ultramini fürdőruhát vesz magára, hogy úgy tűnjön, nem is olyan lapos.; Olyan vagy, mint egy csontváz; Borzalmasan csúnya a bőröd és pokoli sovány vagy! Bármit is csinálsz, HAGYD ABBA!; Nem ez a legjobb fotód!; Egyél egy szendvicset!Ilyesmi sosem történt volna az Indul a riszában! – csak hogy említsünk néhányat a megbotránkozó és aggódó kommentek közül.

Fotó: Instagram / Bella Thorne

A hamarosan a Freeform új drámasorozatában, a Famous in Love-ban feltűnő színésznő azonban saját bevallása szerint magasról tesz mások véleményére és a pletykákra, a Disney-vel való leszámolása óta senkinek nem akar megfelelni.

Annak idején arra törekedtem, hogy mindenki elégedett legyen velem. Olyan akartam lenni, amilyennek az emberek látni akartak: a legviccesebb, a legcsinosabb, a legérdekesebb, a legédesebb hangú és a többi hasonló szarság. Aztán szomorú lettem, amikor megláttam a velem kapcsolatos kommenteket, ugyanakkor beláttam, hogy a hozzászólók talán épp a saját gyengeségeik miatt próbálnak lehúzni másokat. Néha legszívesebben jól megmondanám nekik, hogy Basszátok meg, szakadjatok le rólam, barmok!

– nyilatkozta a Maxim magazinnak adott egy korábbi interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek