Starity

Dokumentumfilmet jelentetett meg a Sabaton

2017. március 03. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb meglepetéssel kedveskedett rajongóinak a svéd heavy metal zenekar, a Sabaton.

hirdetés
Dokumentumfilmet jelentetett meg a Sabaton
Fotó: Facebook / Sabaton

Tavaly debütált az együttes legújabb nagylemeze, a The Last Stand és hatalmas sikerre tett szert világszerte.  A zenekar rajongói örömmel és egyben hatalmas bánattal a szívükben fogadták az újdonságot, ugyanis távozott a csapat köreiből Thobbe Englund gitáros, akinek helyét Tommy Johansson vette át.

A csapat azóta megállás nélkül turnézik, sőt, a magyar rajongókat is megörvendeztetik, ugyanis március 5-én, az Accept és a Twilight Force társaságában csapnak majd hatalmas bulit – olyan nagyot, hogy a fellépést más helyszínre kellett költöztetni, hiszen rengeteg rajongó kíváncsi a zenekarra és az új dalokra.

A Sabaton egyébként tavaly decemberben Moszkvában is fellépett, mely előadás rögzítésre is került, így a srácok a napokban bemutattak egy 15 perces rövidfilmet, ami koncertfelvételekkel, továbbá egy, a formáció frontemberével, Joakim Brodénnel készült interjúval is bővelkedik.

Az is nyilvánosságra került továbbá, hogy a svéd alakult egy beugró dobossal fogja levezényelni az elkövetkezendő koncerteket, mivel Hannes Van Dahl rövid szabadságot vett ki, ugyanis hamarosan megszületik első gyermeke, akinek anyukája az After Foreverrel ismertté vált Floor Jansen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek