Starity

Ed Sheeran új fiúbandát mutat be a világnak hamarosan

2017. március 09. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkapta első Rolling Stone címlapját Ed Sheeran, amiben több titokról is lerántotta a leplet.

hirdetés

Ed Sheeran úgy gondolja, 2017 az ő éve lesz. A Shape of You slágere hetedik hete áll az első helyen a Billboard Hot 100 listáján, amellett Divide nagylemeze Spotify-rekordot döntött. Fellépett amerikai talk show-kban, a BBC-n, a BRITs-en, az iHeartRadio Music Awardson, a lista csak nő, emellett pedig, kipipálhatja a Rolling Stone címlapot is, mint mérföldkövet.

Nézzük az interjú legérdekesebb pillanatait!

Fotó: Rolling Stone

Justin Bieberről:

Nagyon jó helyen van most. Józan és két lábon áll a földön. 180 fokos fordulatot vett, és már nem viselkedik dívaként. Jó így látni őt, jobban áll neki.

A hírnévről:

Fantasztikus híres emberekkel találkozni. De ez nem a valóélet, nem a valóság. Egy nap, véget fog érni. Tudom, hogy akire számíthatok, ő Cherry – a barátnője, szerk. Élveznem kell, még itt vagyok, de nem szabad, hogy elkapasson. Ez nem az a valóság, amiben élni akarok.

Ed emellett bevallotta, hogy Taylor Swift mellett könnyen csajozott.

Szívesen lép fel esküvőkön:

Ha szükséged van egy bandára az esküvődön, sose mondanám, hogy nem vagyok elérhető. Ha biztosítasz piát és egy ágyat számomra, esküszöm, ott leszek

Fotó: Rolling Stone

Az otthoni stúdiójában megfordult pár nagy név is:

Londoni lakása büszkélkedik néhány gyűjtői darabbal: kitömött, hatalmas Pokémon, Benny Blanco szobor, saját edzőterem és egy hatalmas bár. Még is, a stúdiója a kedvence, ahol olyan énekesek fordultak meg az elmúlt évben, mint Rick Rubin, Harry Styles, Damien Hirst és Elton John.

Elton beugrok következő héten is, Cherry pedig főz valamit. Készülőben van a „legendák” falam

Hamarosan bemutat egy fiúbandát:

Ed Sheeran és a fiúbanda egy kontextusban nem újdonság, hiszen jó barátságot ápol a One Directionös fiúkkal is, különösen Harry Stylesszal. Emellett olyan dalokkal jutalmazta meg a bandát, mint a Little Things, 18, Over Again és Moments.

Írtam pár számot egy új fiúbandának. Nagyon, nagyon jó. „Cukorkapop”, de minőségi, természetesen. Három-négy srácot rakunk össze, felveszik a dalokat, és ők lesznek az előzenekarom a stadium turnémon.

Az énekes nem sokkal később bejelentette Divide turnéját Észak-Amerikában.

Stadium turnéra vágyok. Olyan akarok lenni, mint George Strait. Minden negyedik évben bejárja a stadiumokat, majd eltűnik

Hamarosan érkezik a 1D utódja? Sheeran több dalt írt egy új fiúbandának

Európai dátumokról egyelőre nincs hír, azonban biztosan hamarosan arról is lerántják a leplet.

A Divide lemezt a Rolling Stone egyébként négy csillagra értékelte az ötből a kritikájában, kiemelve a Perfect, New Man és Supermarket Flowers dalokat. Előző, X lemeze három csillagot érdemelt.

A teljes interjú ezen a linken elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek