Starity

Mary-Kate Olsen először nyilatkozott arról, milyen házasnak lenni

2017. március 09. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznő 2015 novemberében mondta ki a boldogító igent tőle 17 évvel idősebb szerelmének.

hirdetés

Mary-Kate Olsen 2012-ben kezdett találkozgatni a francia elnök, Nicolas Sarkozy féltestvérével, Olivierrel. Bár kapcsolatuk nem indult egyszerűen – egyikük családja sem nézte jó szemmel a viszonyt –, bebizonyították, hogy igenis egymásnak teremtette őket az ég. MK érettebb lett, Olivierből pedig szerettei elmondása szerint jobb apa vált (a férfinak két gyermeke született korábbi házasságából). 

Mint említettük, a pár 2015-ben állt oltár elé ötven közeli hozzátartozó jelenlétében, és azóta is igyekeztek diszkrétek maradni – szinte soha nem beszélnek a magánéletükről. Mary-Kate ikertestvérével, Ashley-vel nemrég a The EDIT-nek adott interjút, melynek keretein belül először nyilatkozott arról, hogy „ízlik” neki a házasélet.

Van egy férjem és két mostohagyerekem. Megvan a magam élete. Munka után igyekszem haza vacsorát főzni. Hétvégente futni járok. Az embernek meg kell találnia azokat a dolgokat, melyek segítenek neki kikapcsolódni és ha még nincs ilyened, keress egyet, máskülönben kiégsz és nem leszel produktív

– mondta MK, Ash pedig hozzátette:

Csak mert nem ugrottunk fejest a közösségi média világába és nem rendelkezünk Facebook-profillal, attól még sosem voltunk ilyen közeli kapcsolatban a rajongóinkkal.

Amikor fiatalabbak voltunk, a nyilvánosság előtt éltük az életünket, ami a szerepünk, a felelősségünk részét képezte. Folyamatosan diktálnunk kellett a trendeket vagy legalábbis előttük haladni. Most azonban egyszerűen csak segíteni szeretnénk a nőknek, bárhogy is szeretnének érezni

– magyarázta Mary-Kate.

Fotók: The EDIT / Michael Schwartz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek